Image Alt

Om oss

Zita Kvalitet ett etablerat städföretag i Skövde och runt om i Västergötland- på dina villkor!

Vilka är vi?

Vi på Zita Kvalitet är ett aktieföretag som tillhandahållit städtjänster till både privatpersoner och företag i Skövde och runt om i Västergötland- på dina villkor! Vi tycker att våra kunder ska få njuta av mer fritid med nära och kära istället för att lägga den tiden på städning i hemmet.

Företagets grundare Zita har varit chef för inredningsområdet i många år och erfarenheten har gjort det möjligt för oss att förfina det som är viktigt och tillföra det dit där det kanske saknas. Vi kom snabbt fram till slutsatsen att många kan hantera lokalvård snabbt och enkelt men det är endast proffs som kan göra jobbet med högsta kvalité. Baserat på den här slutsatsen föddes vår idé till att etablera ett företag som tillhandahåller städtjänster där målen är förfinade. Genom att vara lyhörda på kundens önskemål och krav kan vi prestera med ett utmärkt grundligt resultat av renlighet. Under fem år har vi haft glädjen att ge kunderna både ett engagemang och ett städresultat av oklanderligt resultat.

Vision för vårt arbete

Vi strävar varje dag efter förbättring genom nyfikenhet och investering i våra medarbetares professionella tillväxt. Vi är även aktivt intresserade av de senaste rengöringsteknikerna och tillämpar dem dagligen. Dock vill vi inte bli ett stort företag och förlora den mänskliga kontakten på vägen utan vi vill behålla en nära kontakt med både anställda och kunder. Vår vision är att fortsätta vara ett pålitligt och kund orienterat företag där styrkorna ligger på prisstabilitet, flexibla arbetstider, stabilitet hos de anställda, kommunikation och sist men inte minst servicekvalitet.  

Alla kunder är unika

Alla kunder är unika för oss och därför är det viktigt att vi har nära kontakt med varenda kund då vi får ta del av alla önskemål samt förutsättningar för att uppnå de mål som krävs. Med en stor fördel där kompetensen bland våra anställda kommer in kan vi lyfta fram våra styrkor och mångfalden hos varje medlem i vårt team.

Exempelvis underhålls de exklusiva interiörerna av vårt team som älskar innovation och speciell vård. Alla medlemmar i teamet har en stark grund för arbetsetik, ansvar för både sig själv och kunden samt prestige för företaget. Zita Kvalitets framsteg och tillväxt ökar med hjälp av inspirationen vi får genom rekommendationer från tidigare nöjda kunder, samarbeten, utbildning eller behärskning av nya rengöringstekniker.

Dedikerad kontaktperson

Som kund hos oss har du alltid en dedikerad kontaktperson som ser till att du får hjälp med frågor gällande din städning.

Heltäckande försäkring

Vi har en heltäckande försäkring som bland annat inkluderar ansvarsförsäkring. Försäkringen täcker eventuella skadestånd och försäkrar både person - och föremålsskada vid varje skadetillfälle.

Utbildad personal

All personal hos oss har både erfarenhet och utbildning inom städbranschen.

Ingen bindningstid

Ska du resa bort eller vill du pausa din städning av någon anledning? Inga problem! Vi har ingen bindningstid. Däremot är vi tacksamma om du informerar oss i god tid.